• Pozovite! +381 62 8810972
  • Pišite nam! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Za vreme provedeno u IT-akademiji, deca će se upoznati sa primenom različitih tipova alata koji imaju za cilj stvaranje trodimenzionalnih animacija, a najpre sa stanovišta programiranja. Takođe će im predavači prezentovati i osnovne principe koje podrazumeva objektno orjentisano programiranje, odnosno ukratko će im objasniti na koji način funkcioniše C# ili Java programski jezik, šta su to takozvani objekti gotovih klasa i na koji način se pristupa definisanju različitih radnji koje oni treba da izvrše, a kako bi konkretna animacija zaživela, na koji način se radi sa objektima, to jest kako se oni prvo dodaju, a zatim i kako se pristupa određivanju adekvatne pozicije koju će oni u okviru konkretne animacije zauzeti. Savladaće i znanja koja se odnose na korišćenje brojnih funkcija koje pomenuti programski jezik i alati nude.

U toku rada sa decom najbitniji deo je vezan za savladavanje znanja potrebnih za kreiranje jednostavnijih, obično dvodimenzionalnih igrica, pored ostalih u Scratch, ALICE, GreenFoot. A tu će prisutni da se, pored ostalog upoznaju i sa osnovnim karakteristikama takozvanih klasa i koncepta nasleđivanja, ali će imati prilike i da nauče, korak po korak kako se može stvoriti igrica jednostavnije strukture. 

Završni deo rada na kraju osposobljavanja dece za izradu neke animacije ili igrice podrazumeva da svako dete ima obavezu da na osnovu svega što je imalo prilike da nauči za vreme interaktivnih predavanja, kreira jednostavniju animaciju, odnosno igricu, a prema parametrima zadatim od strane nadležnog profesora.

 

Iskoristite ovu fenomenalnu priliku i prijavite se odmah na neki od kurseva! Prijavite se!

Partneri

STUDIO ZA STRANE JEZIKE "SCHOOL BELL"

Kursevi Engleskog i Nemačkog jezika za decu uzrasta od 4 do 15 godina!

Novina u školi School bell je kurs Nemačkog jezika za predškolce!

PRIJEM NOVIH UČENIKA JE U TOKU!

Rok za prijavu je 15.09.2017. godine

PORODIČNI POPUST VAŽI I OVE ŠKOLSKE GODINE

Kontakt: prof. Tatjana Tošić +381 69 164 14 94

mail: [email protected]

Zašto baš mi?

Najbolji izbor kurseva

Uvek pratimo tokove i učimo Vas najboljim tehnologijama.

Svi su dobrodošli

Radionice u okviru IT-akademije predstavljaju inovativan i interaktivan način učenja osnova kompjuterskog programiranja. Svi su dobrodošli.

Tokom cele godine

Termini održavanja kursa su usklađeni sa školskim obavezama polaznika. Radionice traju sat vremena, dva puta nedeljno.

Odabrani predavači

Za Vas smo odabrali najblje predavače. Njihovo dugogodišnje iskustvo u nastavi je pravi dokaz njihovog predanog rada.